PERSONLIG TR
ÆNING

Kom i form - uanset alder og nuværende livsstil


Alle har brug for at bevæge sig. Uanset hvor godt eller skidt det ser ud med dine vaner idag, kan det se anderledes ud om en måned.
Vi tager forandringen i passende bidder så at du har mulighed for at opleve success og få lyst til at holde fast ved nye vaner. Ingen er for gammel, tyk eller klotset til at bevæge sig efter evne!

Du som allerede er aktiv, kan også bruge en personlig træner til at komme videre i din træning, lave den mere målrettet eller finde ny inspiration. Med fokus på dine hverdagsrammer


Jeg vil møde dig i dine forudsætninger og sammen med dig finde frem til realistiske forbedringer som passer til din hverdag, og hvem du er. Det kan dreje sig om alt fra at jeg udarbejder et ugentligt træningsprogram til dig i fitnesscenteret, til at vi planlægger et  hjemmetræningsprogram til dig der passer med din babys sovevaner,


Skal jeg være din PT?


Mit mål er at støtte dig derhen, hvor du ikke kan lade vaere med at træne. Hvor du både synes at træningen er sjov og nydelig, og hvor du glædes over hvor godt du har det i krop og sind, når du er aktiv. Vi planlægger selvfølgelig træningen ud fra dine mål og forudsætninger, og hvad du synes er fedt.

 

Med min lange baggrund indenfor yoga, kan jeg holde et særligt fokus på din vejrtrækning, og på at arbejde imod en afbalanseret og opløftet kropsholdning, hvis dette har din interesse. Begge dele kan vaere overraskende effektive nøgler til velvaere og energi, og en vigtig aspekt i al slags traening.


Personlig Træning i SATS - sådan foregår det

Jeg er PT Level 1, og nedenstående priser udgår fra dette.
Jeg tilbyder PT-timer i Parken på Österbro.

PT START - Gratis


Som medlem i SATS får du en gratis prøvetime med en personlig træner. Din prøvetime tilpasses ud fra, hvad du gerne vil have ud af din træning. Du kan blandt andet få vejledning vedrørende din træning, gennemgang af udstyr i centeret, sætte mål for din træning eller hjælp til at finde et træningsprogram, der passer til dig.

En prøvetime med en personlig træner hjælper dig godt på vej, uanset hvilket niveau du er på – og du vælger selvfølgelig selv, om du vil fortsætte.


PT Klip


I SATS kan du købe klip til 30 eller 60 min træning med PT. 
Priseksempel (PT Level 1)
30 min 1 klip 410 DKK - 30 min 10 klip 3060 DKK
60 min 1 klip 620 DKK - 60 min 10 klip 4770 DKKPT på PBS


Hvis du booker et bestemt antal träningstilfælde med PT hver uge, får du bedre træningsresultater og fordelagtige priser..
Min 3 mån. .

Priseksempel (PT Level 1)
PT 1 gang / uge, pris per måned 1700 DKK

PT 2 gange / uge, pris per måned 3250 DKK
PT 3 gange / uge, pris per måned 4500 DKK


Læs mere på SATS hjemmeside - HER!

Se alle pakker, tilbud, center og PT:er. Held og lykke med at finde den helt perfekte lösning for netop dig! Hvad motiverer dig?

Træn sammen, hvor som helst 

Træn hele livet

Spis sundt og lkkert