PERSONLIG TR
ÆNING

Kom i form - uanset alder og nuværende livsstil


Alle har brug for at bevæge sig. Uanset hvor godt eller skidt det ser ud med dine vaner idag, kan det se anderledes ud om en måned.
Vi tager forandringen i passende bidder så at du har mulighed for at opleve success og få lyst til at holde fast ved nye vaner. Ingen er for gammel, tyk eller klotset til at bevæge sig efter evne!

Du som allerede er aktiv, kan også bruge en personlig träner til at komme videre i din träning, lave den mere målrettet eller finde ny inspiration. Med fokus på dine hverdagsrammer


Jeg vil møde dig i dine forudsætninger og sammen med dig finde frem til realistiske forbedringer som passer til din hverdag, og hvem du er. Det kan dreje sig om alt fra at vi planlægger din  træning efter din babys sovevaner, til at jeg udarbejder et ugentligt træningsprogram til dig ud fra forudsætningerne på din arbejdsplads.


Skift træningscenteret ud imod din lokale park


Det er sundt at træne, og sundt at være udendørs. Hvorfor ikke gøre begge dele på een gang?
Du får røde kinder og spar pengene det koster at gå i et træningscenter.

Jeg kan udarbejde et træningsprogram til dig som tar udgangspunkt både i din krop og i dit nærmiljø, og hjælpe dig at komme godt igang med det.

Personlig Træning - tjenester og priser

Inledende konsultation - 300 DKK


För konsultationen får du et spørgeskema som omhandler praktisk talt hele din livsstil og som tager ca. en time at besvare

Vi mødes live eller over nettet (60 min) og taler om din situation og hvad du ønsker, og klargører hvad jeg kan gøre for dig. Du får et tydligt billede af hvad en træningsplan fungerer så at du kan tage stilling til hvis du vil gå videre med den.


Personlig Træningsplan - 700 DKK

inklusiv gennemgang

Efter konsultationen udarbejder jeg en træningsplan til dig, baseret på dine behov og ønsker som er kommet til udtryk.
Vi mødes derefter og gennemgår træningsplanen sammen i teori og praktik. (60 min)


Personlig Træning - 550 DKK


Efter konsultation og efter at du har fået din træningsplan, kan vi mødes fx ugentligt, månetligt eller halvårligt og følge op på samt videreudvikle den træningsplan du har fået, alt efter hvordan det går. (60 min)

10 x 60 min Personlig Træning - 5000 DKK


Hvis du ved fra starten at du vil bruge Personlig Træning over længere tid, kan du spare penge ved at købe et klippekort. Klippekortet gælder i 1 år fra købsdato.


Opfølgning over nettet - 250 DKK


Få sparring, træningsvejledning eller ny motivation over nettet.
(30 min)


10 x Opfølgning over nettet - 2000 DKK

Klippekortet gælder i 1 år fra købsdato.


Hvad inspirerer dig? 

Træning udendørs

Træning hjemme

Sundere spisevaner